Foam Cut – Rezilno Olje v Peni – Monos Atos N4G Spray

In Stock

13.38

Optimizirajte svoje obdelovalne procese z Foam Cut Monos Atos N4G Spray, rezilnim oljem v peni, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost, ekonomičnost in dolgotrajno zaščito orodja.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Nizke cene

Jamstvo ujemanja cen

Zagotovljena ustreznost.

Vedno kvalitetno.

Dosegljivi strokovnjaki

Poznamo detalje vsakega izdelka.

Brezhibna dosegljivost

Hitro in brez težav.

Opis

Odkrijte revolucionarno rešitev v rezilnih oljih z Foam Cut – Monos Atos N4G Spray, inovativnim rezilnim oljem v peni, ki zagotavlja ekonomično obdelavo z minimalno obrabo orodja. Ta napredna formula omogoča podaljšano življenjsko dobo orodja in proizvodnjo optimalnih izdelkov brez kompromisov na kakovosti.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Ekonomična Uporaba z Minimalno Obrabo Orodja: Lepljiva rezalna oljna pena in ciljano nanašanje zagotavljata, da je obdelava materialov učinkovitejša z daljšo življenjsko dobo orodja.

Brez Žvepla in Mineralnega Olja: Formulirano brez uporabe žvepla in mineralnega olja, kar omogoča varnejšo in okolju prijaznejšo uporabo.

Visoka Zmogljivost in Majhna Poraba: Zasnovano za visoko zmogljivost ob hkratno majhno porabo, kar zagotavlja ekonomičnost v uporabi.

Odlično Izpiranje z Vodo: Enostavno čiščenje z vodo, kar olajša procese vzdrževanja in zagotavlja čistost obdelovancev.

Združljivost z Hladilnimi Mazivi: Foam Cut je združljiv z vsemi hladilnimi mazivi, ki se mešajo z vodo, in služi kot izboljševalec učinkovitosti za ta maziva.

Področje Uporabe:

Foam Cut je primerno za široko paleto obdelav, vključno z rezanjem navojev, vrtanjem, centriranjem, posnemanjem, strganjem in rezkanjem. Njegova univerzalna formula je učinkovita na vseh kovinah in NE-kovinah, kot so jeklo (legirano ali nelegirano), vse vrste litin, baker in njegove zlitine ter krom-nikljeve zlitine.

Uporaba:

Zahvaljujoč svoji lepljivi penasti formulaciji in ciljnemu nanosu, Foam Cut Monos Atos N4G Spray omogoča natančno in učinkovito obdelavo, zmanjšuje obrabo orodja in izboljšuje kakovost končnih izdelkov.

TEHNIČNA IZKAZNICA