JosS d.o.o. - Tekočine za obdelavo kovin

JosS d.o.o.

Podjetje JosS d.o.o. je že več kot 30 let generalni zastopnik produktov blagovne znamke Jokisch za Slovenijo, Hrvaško, BiH, Srbijo, Črno Goro, Kosovo in Makedonijo.

Jokisch: Preoblikovanje odličnosti z več kot 60 leti globalne prisotnosti

Inovativno. Preprosto. Brez napora. Z dediščino, ki sega več kot šest desetletij na mednarodnem prizorišču, je Jokisch v ospredju soočanja s prihodnjimi izzivi naših strank. Naša osvežena obljuba blagovne znamke zajema našo zavezanost k odličnosti: Briljantnost na enostaven način.

Naša pot preobrazbe

 • Preoblikovana podoba: Naši blagovni znamki smo vdahnili novo oblikovalsko etos, ki odraža naš inovativni duh in zavezanost preprostosti.
 • Racionalizirana struktura izdelkov: Predstavljamo novo, optimizirano strukturo naših izdelkov, ki zagotavlja lažji izbor in boljše razumevanje naše ponudbe.
 • Novi nazivi izdelkov: Z inovativnimi imeni izdelkov, ki odražajo njihovo bistvo in funkcionalnost, olajšujemo identifikacijo in izbiro prave rešitve za vaše potrebe.

Ponosni smo, da predstavljamo to misijo na edinstven in genialen način, ki bo še naprej zagotavljal, da so vaše izkušnje z nami brez težav. Dobrodošli v novi dobi odličnosti z Jokisch izdelki.

HLADILNA MAZIVA

Visokozmogljiva hladilna maziva Jokisch so prilagojena za vse vrste kovinske obdelave, od konvencionalnih do najzahtevnejših postopkov. Ponujajo izjemno zmogljivost, stabilnost in dolgotrajno učinkovitost ne glede na kakovost vode.

OLJA ZA OBDELAVO KOVIN

Visokokakovostna olja za obdelavo kovin Jokisch so zanesljiva in stabilna, primerna za različne aplikacije od rezkanja do minimalne količine mazanja. Zagotavljajo povečanje produktivnosti in natančnosti obdelave.

SREDSTVA ZA LOČEVANJE VARJENJA

Okolju prijazna sredstva za ločevanje varjenja Jokisch nudijo začasno korozijo zaščito in so primerna za vse vrste varjenja. Izdelki ne vsebujejo vnetljivega propana ali butana in uporabljajo inovativno tehnologijo suhega filma za zaščito opreme.

ZAŠČITA PROTI RJAVENJU

Visokokakovostna olja Jokisch za zaščito pred korozijo ščitijo kovinske površine med skladiščenjem pred vlago in drugimi korozivnimi vplivi. Olja omogočajo različne načine nanašanja, kot so pršenje, potapljanje in čopičenje, ter zagotavljajo ekonomično in učinkovito zaščito.

Razkritje moči Jokisch izdelkov preko njihovih imen

Pri Jokischu smo razvili sistem poimenovanja izdelkov, ki intuitivno odraža njihove zmogljivosti. Ta pristop zagotavlja ključne informacije z uporabo preproste logike, omogočajoč pravilno izbiro izdelka za vaše specifične potrebe.

Vodnik po prenovljenem portfelju izdelkov

 • Logično Poimenovanje: Vsako ime izdelka je zasnovano tako, da na enostaven način sporoča njegove glavne značilnosti in namen uporabe, kar uporabnikom omogoča lažjo identifikacijo in izbiro.
 • Združevanje Ključnih Informacij: Ta smernica združuje vse bistvene podatke o našem portfelju izdelkov, zagotavljajoč jasnost in olajšano navigacijo do novih imen izdelkov.
 • Zagotavljanje “Mirne Vesti”: Z našim vodnikom uporabniki pridobijo potrebno znanje za samozavestno izbiro pravega izdelka za specifične operacije, s čimer zagotavljamo mirnost in zadovoljstvo pri delu.

Naš cilj je zagotoviti, da je izbira pravega izdelka preprosta in neposredna, brez nepotrebnega ugibanja. Z Jokischom se lahko zanesete na intuitivno izbiro, ki ustreza vašim potrebam. Dobrodošli v novo dobo jasnosti in samozavesti pri izbiri izdelkov.

Optimizacija Vaših Proizvodnih Procesov

Pri Jokischu razumemo, kako ključnega pomena so visokokakovostna hladilno mazalna sredstva za učinkovitost in dolgotrajnost vaših strojev in orodij. Naša skrbno izbrana linija hladilno mazalnih sredstev je zasnovana tako, da zagotavlja vrhunsko zmogljivost, zmanjšuje obrabo in podaljšuje življenjsko dobo vaše opreme.

Zakaj Izbrati Naša Hladilno Mazalna Sredstva?

 • Izboljšana Učinkovitost: Naša sredstva so formulirana za zmanjšanje trenja in odvajanje toplote, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše rezanje ter obdelavo materialov.
 • Daljša Življenjska Doba Orodij: Zmanjšanje obrabe orodij in podaljšanje njihove uporabnosti pomeni manjše stroške zamenjave in vzdrževanja.
 • Vsestranskost Uporabe: Ne glede na to, ali potrebujete hladilno mazalno sredstvo za CNC stroje, stružnice, rezkalnike ali druge proizvodne procese, imamo rešitev, ki ustreza vašim specifičnim potrebam.
 • Okolju Prijazne Opcije: Zavedamo se pomena trajnostnega razvoja, zato ponujamo tudi okolju prijaznejše alternative, ki zmanjšujejo vpliv na okolje brez kompromisa pri zmogljivosti.
Naša Ponudba

Naša ponudba hladilno mazalnih sredstev je raznolika, z možnostmi, ki so primerne za različne materiale in proizvodne procese. Od vodotopnih do oljnih in sintetičnih sredstev, vsak izdelek je zasnovan z mislijo na maksimalno učinkovitost in varnost uporabe.

Za več informacij o naših izdelkih in kako lahko izboljšajo vaš proizvodni proces, vas vabimo, da se obrnete na nas. Odkrijte, kako lahko Jokisch hladilno mazalna sredstva pripomorejo k večji produktivnosti in učinkovitosti vašega podjetja.

Element vode predstavlja dinamiko pri vodnih hladilnih mazivih. Stalne spremembe zakonodaje od nas kot proizvajalcev zahtevajo visoko fleksibilnost – tako kot si voda vedno utira svojo pot. Zato so imena izdelkov simbolizirana z rečnimi imeni.

Skupina izdelkov Jokisch Migma Tano (hladilna maziva z mineralnim oljem) in skupina izdelkov Jokisch Migma Evio (sintetična hladilna maziva) ponujata primerni izdelek za vsak obdelovalni postopek. Od konvencionalne odrezujoče kovinske obdelave do najtežjih obdelav za številne materiale. Visokotlačna obdelava (HPC), odlična sposobnost zadrževanja umazanije, stabilnost pri različnih kakovostih vode in dolgotrajna stabilnost so značilnosti visokozmogljivih hladilnih maziv Jokisch. Izboljšajte varnost procesov in si zagotovite konkurenčno prednost s hladilnimi mazivi Jokisch GmbH.

Naši strokovnjaki v notranji in zunanji službi vam pomagajo pri izbiri in uporabi hladilnih maziv. Pri morebitnih motnjah vam pomagajo pri iskanju vzroka in strokovnem odpravljanju težav. Popolnoma usklajen portfelj dodatkov zagotavlja, da uporabljeno hladilno mazivo deluje po vašem popolnem zadovoljstvu.

Ključ do Vrhunske Obdelave in Zaščite

V Jokischu se zavedamo pomena kakovostnih olj za obdelavo kovin, ki so ključnega pomena za učinkovitost, natančnost in dolgotrajno zaščito pri vseh vrstah kovinskoobdelovalnih operacij. Naša paleta olj za obdelavo kovin je skrbno razvita, da zagotavlja izjemne rezultate in optimalno zaščito za vaše stroje in izdelke.

Prednosti Naših Olj za Obdelavo Kovin

 • Natančnost in Učinkovitost: Naša olja so formulirana za izboljšanje rezanja in brušenja, kar omogoča natančnejše obdelave in zmanjšuje čas proizvodnje.
 • Podaljšana Življenjska Doba Strojev: Zmanjšanje obrabe in korozije podaljšuje življenjsko dobo vaše opreme, kar pomeni manjše vzdrževalne zahteve in nižje stroške.
 • Vsestranska Uporabnost: Ne glede na to, ali gre za vrtenje, frezanje, vrtanje ali rezkanje, naša olja zagotavljajo izjemno zmogljivost za širok spekter kovinskoobdelovalnih postopkov.
 • Ekološka Odgovornost: Ponujamo tudi okolju prijazne možnosti, ki zadovoljujejo stroge okoljske standarde brez kompromisa pri kakovosti obdelave.

Naša Ponudba

Naša linija olj za obdelavo kovin vključuje različne formulacije, namenjene specifičnim aplikacijam in materialom. Od lahkih do težkih olj, od čistih do emulgiranih, vsako olje je optimizirano za maksimalno učinkovitost in varnost uporabe.

Odkrijte, kako lahko naša olja za obdelavo kovin izboljšajo vaše proizvodne procese, povečajo produktivnost in zagotovijo vrhunsko zaščito za vaše kovinskoobdelovalne operacije. Za več informacij in prilagojene rešitve se obrnite na nas. Pri Jokischu smo tukaj, da vam pomagamo doseči optimalne rezultate z našimi visokokakovostnimi olji za obdelavo kovin.

Za kaj stoji element zemlje? Zanesljivost in trdnost. To je odraz olj za obdelavo kovin in rezalnih olj, ki so že dolgo uporabljana za obdelavo kovin, pri čemer se osnova malo, vendar stalno spreminja. Ta razvoj popolnoma odražajo gore kot imena izdelkov.

Visokokakovostna olja za obdelavo kovin in rezalna olja Jokisch, znana tudi kot nemešljiva hladilna maziva, zagotavljajo povečanje produktivnosti in učinkovitosti ter omogočajo doseganje visoke kakovosti površine in natančnosti dimenzij. Različne serije izdelkov za rezalna olja so primerne za številne aplikacije, od vrtanja, struženja, rezkanja, brušenja, preoblikovanja do minimalne količine mazanja. Posebne paste za obdelavo kovin za zelo posebne zahteve in industrijska maziva dopolnjujejo portfelj.

Naši strokovnjaki v notranji in zunanji službi vam pomagajo pri izbiri in uporabi olj za obdelavo kovin in drugih specialitet. Pri morebitnih motnjah vam pomagajo pri iskanju vzroka in strokovnem odpravljanju težav.

Vaš Partner pri Varjenju z Okoljsko Odgovornostjo

V Jokischu razumemo pomen varjenja in kako ključno je zagotoviti, da postopki ne samo da so učinkoviti, ampak tudi okolju prijazni. Naša linija okolju prijaznih sredstev za ločevanje varjenja je oblikovana z mislijo na trajnost in varnost, zato uporabljamo samo nevnetljive komponente in tehnologije, ki varujejo tako vaše delovno okolje kot naravo.

Zakaj Izbrati Naše Okolju Prijazne Produkte za Varjenje?

 • Inovativna Zaščita: Naša uporaba dvo-komornih sistemov zračnega tlaka in tehnologij suhega filma omogoča izjemen nadzor in zaščito brez uporabe vnetljivega propana ali butana.
 • Navdih iz Narave: Imena naših izdelkov so navdihnjena z močjo in ognjeno naravo vulkanov, kar odraža energijo in moč naših formulacij.
 • Prilagodljivost Uporabe: Ponujamo tako koncentrirane kot že pripravljene sredstve za ločevanje varjenja, ki so primerni za vse standardne postopke varjenja in so enostavni za uporabo.

Naša Ponudba

Razvili smo celovito paleto sredstev, ki zagotavljajo začasno korozivno zaščito medtem ko so popolnoma prilagodljivi vašim specifičnim potrebam pri varjenju. Vsak produkt je strogo preizkušen, da zagotovimo njegovo učinkovitost in varnost.

Z našimi okolju prijaznimi rešitvami za varjenje lahko dosežete optimalne rezultate varjenja, hkrati pa ohranite čisto in varno delovno okolje. Za več informacij o naših izdelkih in kako lahko izboljšajo vaš varilni proces, nas prosimo kontaktirajte. V Jokischu smo zavezani k zagotavljanju rešitev, ki vaše varjenje dvignejo na višjo raven, hkrati pa varujejo planet.

Element ognja predstavlja to skupino izdelkov. Ogenj v povezavi z varjenjem spominja na eksplozivno nastajanje toplote – točno tako kot izbruh vulkana. Zato vulkani služijo kot navdih za imena izdelkov.

Okolju prijazna koncentrirana sredstva za ločevanje varjenja in uporaba pripravljenih sredstev za ločevanje varjenja z začasno zaščito proti koroziji za vse običajne postopke varjenja. Brez vnetljivega propana/butana zaradi 2-komornega sistema zračnega tlaka (Jokisch Fotia Alea 2.K) in inovativna tehnologija suhega filma ščitita gorilne glave in prijemala (Jokisch Fotia Alea T.P).

Vaš Ščit proti Obrabi in Koroziji

V Jokischu razumemo, kako kritična je korozijska zaščita za vzdrževanje integritete in dolgotrajnosti vaših kovinskih komponent in izdelkov. Naša paleta izdelkov za korozijsko zaščito je zasnovana z namenom zagotavljanja zanesljive obrambe proti korozivnim vplivom okolja, s čimer povečujemo odpornost in življenjsko dobo vaših kovinskih delov.

Zakaj Izbrati Naše Rešitve za Korozijsko Zaščito?

 • Zagotovljena Dolgotrajna Zaščita: Naši izdelki za korozijsko zaščito so razviti z naprednimi formulacijami, ki zagotavljajo dolgotrajno obrambo proti koroziji in rji.
 • Primerno za Različne Aplikacije: Ne glede na to, ali potrebujete zaščito za skladiščene kovinske dele, končne izdelke ali med proizvodnimi procesi, imamo rešitev, ki ustreza vašim potrebam.
 • Enostavna Uporaba: Naši izdelki so zasnovani za hitro in enostavno nanašanje, kar omogoča učinkovito zaščito brez nepotrebnega zamika v vaših proizvodnih ciklih.
 • Okolju Prijazne Možnosti: Ponujamo izdelke za korozijsko zaščito, ki so varni za uporabnika in okolje, kar vam omogoča, da izpolnjujete okoljske standarde brez kompromisa pri kakovosti zaščite.

Naša Ponudba

Ponujamo širok spekter rešitev za korozijsko zaščito, ki so primerne za vse vrste kovin in aplikacij. Od zaščitnih premazov do inhibitorjev korozije, vsak izdelek je rigorozno testiran, da zagotovi najvišjo raven zaščite.

Z našimi rešitvami za korozijsko zaščito lahko zaupate v dolgotrajno ohranjanje kakovosti in funkcionalnosti vaših kovinskih delov. Za podrobne informacije o naših izdelkih in kako lahko koristijo vašemu podjetju, vas vabimo, da nas kontaktirate. Pri Jokischu smo zavezani k zagotavljanju rešitev, ki vaše poslovanje varujejo pred korozijo.

Element zrak v zaščiti pred rjo simbolizira tisto, pred čimer želimo zaščititi – kisik kot sestavni del zraka. Ko pogledamo v zrak, kaj vidimo? Oblake – ti so navdih za imena izdelkov.

Visokokakovostna olja za zaščito pred korozijo za kovinske površine, ki med skladiščenjem potrebujejo zaščito pred korozivnimi vplivi, kot so vlaga, zrak ali druge nečistoče. Jokisch olja za zaščito pred korozijo zagotavljajo varen in ekonomičen proces. Površine lahko zaščitimo na različne načine, kot so pršenje, potapljanje in čopičenje.

What are you looking for in Partdo?