HDS 400 – Visokokakovostno Olje za Najtežja Odrezovalna Dela

In Stock

Odkrijte zmogljivost Jokisch HDS 400 za vaše najzahtevnejše odrezovalne procese: minimalna obraba orodja, dolga življenjska doba in visokokakovostni rezultati obdelave, brez kompromisov.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Najboljše cene

Cenovno kompetentni!

Zagotovljena ustreznost

Preverjeno!

Dosegljivi strokovnjaki

Vedno na voljo!

Brezskrbna dobava

Hitra dostava!

Opis

HDS 400 je visokokakovostno olje, zasnovano za izjemno zahtevne odrezovalne procese, še posebej primerno za visokolegirana jekla. Njegova edinstvena rumeno rjava – prosojna formula, obogatena z maščobnimi snovmi, omogoča gospodarno obrabo orodja in preprečuje nabiranje kovinskih ostružkov na rezilih, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo orodja in izboljšuje kakovost obdelanega materiala.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Za Najtežja Odrezovalna Dela: Posebej razvito za uporabo na visokolegiranih jeklih z visoko trdoto, vključno s krom-nikljevim jeklom, titanom, manganom in ogljiko-vodikovimi jekli.

Minimalna Obraba Orodja: Formula vsebuje maščobne snovi, ki omogočajo učinkovito in varčno obdelavo, s tem pa zmanjšujejo obrabo orodja.

Preprečevanje Nabiranja Ostružkov: Olje učinkovito preprečuje nabiranje kovinskih ostružkov na rezilih, kar povečuje učinkovitost rezanja in zmanjšuje potrebo po čiščenju.

Visokokakovostna Sestava: Prosojno olje z močno aktiviranimi aditivi, ki vsebuje klorparafin, ponuja optimalne rezultate pri obdelavi.

Vsestranska Uporaba: Idealno za vrtanje, rezanje navojev, strganje, vlečenje utorov, grezenje, struženje in rezkanje.

Uporaba:

Jokisch HDS 400 je primerno tako za ročno uporabo s pomočjo pršilnikov ali kapalnikov kot tudi za uporabo kot obtočno olje v avtomatiziranih sistemih. Za obdelavo bakra se priporoča uporaba produkta Jokisch Supra NEOC 1311.

TEHNIČNA IZKAZNICA