SKS – Migma Evio KSR – Napreden Koncentrat za Brušenje

In Stock

Odkrijte učinkovitost SKS – Migma Evio KSR, koncentrata za brušenje, ki združuje napredne mazalne lastnosti in okolju prijazno formulacijo za optimalne rezultate brušenja brez kompromisov na varnosti ali kakovosti.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Nizke cene

Jamstvo ujemanja cen

Zagotovljena ustreznost.

Vedno kvalitetno.

Dosegljivi strokovnjaki

Poznamo detalje vsakega izdelka.

Brezhibna dosegljivost

Hitro in brez težav.

Opis

SKS – Migma Evio KSR predstavlja vrhunsko hladilno-mazalno sredstvo brez mineralnega olja, razvito za brušenje trših materialov, kot so jeklo ali siva litina. Ta sintetični koncentrat je formuliran brez uporabe sekundarnih aminov, klora, nitrita, borove kisline in formaldehida, kar zagotavlja varno in okolju prijazno uporabo. Ko se meša z vodo, SKS – Migma Evio KSR tvori stabilno, prozorno emulzijo, ki zagotavlja optimalne mazalne in hladilne lastnosti za učinkovito brušenje.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Ekološka Formulacija: Sredstvo je brez škodljivih sestavin, kar zagotavlja varnost za uporabnika in minimalni vpliv na okolje.

Odlična Kožna Skladnost: Formulirano za dolgotrajno uporabo z dobrimi lastnostmi, ki so prijazne do kože.

Stabilna Emulzija: Tvori bistro emulzijo tudi v trdi vodi, z minimalnim penjenjem, kar omogoča čisto in učinkovito brušenje.

Dolga Življenjska Doba: Izbrana kombinacija aditivov zagotavlja dolgotrajnost emulzije, zmanjšuje potrebo po pogostih zamenjavah.

Brez Vonja: Tudi pri dolgotrajni uporabi ostane brez neprijetnega vonja, kar izboljša delovno okolje.

Uporaba:

SKS – Migma Evio KSR je idealen za brušenje jekla ali trdih kovin in sive litine, pri čemer koncentracija uporabe znaša 3 do 4% za brušenje jekla in 4 do 5% za sivo litino. Primeren je za uporabo v različnih industrijskih aplikacijah, kjer so zahtevane visoke mazalne in hladilne lastnosti.

TEHNIČNA IZKAZNICA