Antikorozijski Vosek DW – Dolgotrajna obramba pred korozijo

In Stock

Zaščitite svoje kovinske površine z dolgotrajno in zanesljivo zaščito Jokisch Antikorozijskega Voska DW, idealnega za vsako okolje.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Nizke cene

Jamstvo ujemanja cen

Zagotovljena ustreznost.

Vedno kvalitetno.

Dosegljivi strokovnjaki

Poznamo detalje vsakega izdelka.

Brezhibna dosegljivost

Hitro in brez težav.

Opis

Odkrijte revolucionarno rešitev za zaščito vaših kovinskih površin z Jokisch Antikorozijskim Voskom DW. Ta inovativen izdelek temelji na topilu, obogatenem s sredstvi za tvorbo zaščitnega sloja, ki zagotavljajo dolgotrajno obrambo pred korozijo.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Dolgotrajna Zaščita Proti Koroziji: Zasnovan za zagotavljanje izjemne dolgoročne zaščite proti koroziji, Jokisch Antikorozijski Vosek DW je idealen za kovinske površine, ki potrebujejo zanesljivo obrambo.

Odlične Lastnosti Izpodrivanja Vode: Ta vosek na osnovi topila učinkovito izpodriva vodo s površin, kar zagotavlja dodatno zaščito in podaljšuje življenjsko dobo kovin.

Voskasta Zaščitna Plast: Po izhlapevanju topilnega deleža, Jokisch Antikorozijski Vosek DW na površini pusti voskasto plast, ki služi kot robusten zaščitni ščit.

Enostaven Nanos: Sredstvo se lahko nanaša s čopičem, kar omogoča preprosto in natančno uporabo na zahtevanih površinah.

Široka Uporabnost: Idealen za zaščito kovinskih in stojnih delov vseh vrst, ki bodo za daljše obdobje skladiščeni. Ne glede na to, ali gre za skladiščenje v notranjih prostorih ali na prostem, Jokisch Antikorozijski Vosek DW zagotavlja zanesljivo zaščito.

Čas Korozijske Zaščite:

  • Skladišče Znotraj: Do 60 mesecev zaščite.
  • Pokrito Skladišče Zunaj: Do 24 mesecev zaščite.
  • Zunanje Skladiščenje: Do 12 mesecev zaščite.

Z Jokisch Antikorozijskim Voskom DW boste lahko mirni, vedoč, da so vaši kovinski deli zaščiteni pred korozijo na dolgi rok. Ta vosek predstavlja idealno rešitev za vse, ki iščejo zanesljivo in učinkovito zaščito svojih kovinskih površin pred vplivi okolja.

TEHNIČNA IZKAZNICA