Hyper DK12 – Migma Evio KGY – Sintetično Hladilno in Rezilno Sredstvo

In Stock

Raziskujte zmogljivosti Hyper DK12 – Migma Evio KGY, sintetičnega hladilnega in rezilnega sredstva, ki zagotavlja vrhunsko korozijsko zaščito, izjemne mazalne lastnosti in dolgoročno stabilnost za učinkovito obdelavo vseh kovin.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Nizke cene

Jamstvo ujemanja cen

Zagotovljena ustreznost.

Vedno kvalitetno.

Dosegljivi strokovnjaki

Poznamo detalje vsakega izdelka.

Brezhibna dosegljivost

Hitro in brez težav.

Opis

Hyper DK12 – Migma Evio KGY je inovativno hladilno in rezilno sredstvo brez mineralnega olja, klora, formaldehida in nitritov, ki se meša z vodo, ponujajoč visoko korozijsko zaščito. Je idealno za širok spekter obdelovalnih procesov, vključno z rezanjem in vrtanjem navojev, centriranjem, povrtavanjem, žaganjem, strganjem, vrezovanjem in graviranjem, pri čemer je primerno za vse kovine.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Visoka Korozijska Zaščita: Formulirano z visokokakovostnimi aditivi, ki zagotavljajo stabilno in dolgotrajno zaščito pred korozijo.

Univerzalna Uporabnost: Primerno za širok spekter obdelav, vključno z vrtanjem, struženjem, rezkanjem, žaganjem in rezanjem navojev.

Brez Škodljivih Sestavin: Brez klora, formaldehida in nitritov, kar omogoča varnejšo in okolju prijaznejšo uporabo.

Izjemne Mazalne Lastnosti: Posebni dodatki AW omogočajo obdelavo pri visokih rezalnih hitrostih z zmanjšanjem toplote zaradi trenja.

Dolgoročna Stabilnost: Posebna sintetična formula zagotavlja, da sredstvo ostane stabilno tudi v trdi vodi in je varčno pri uporabi.

Uporaba:

Hyper DK12 – Migma Evio KGY je zasnovan za uporabo v različnih industrijskih obdelovalnih procesih na kovinah, kot so jeklo (nelegirano ali legirano), lito jeklo, temperano lito železo, lito aluminij, tlačno litje in aluminij ter njegove zlitine. Priporočena koncentracija uporabe znaša med 5 in 10%.

Varnostna Priporočila:

Pomembno je zagotoviti temeljito čiščenje strojev in hladilnih sistemov pred uporabo, da se prepreči kontaminacija in zagotovi dolgotrajna stabilnost hladilne tekočine. V primeru močne motnosti ali vonja je priporočljivo sistem ponovno izprazniti, sprati in napolniti z novo hladilno tekočino.