Schneidhonig – Gel za obdelavo Kovin

In Stock

9.76

Schneidhonig, vaš žepni partner za težke obdelave kovin, zagotavlja izjemno natančnost, varčnost in kakovost obdelave brez kompromisov.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Najboljše cene

Cenovno kompetentni!

Zagotovljena ustreznost

Preverjeno!

Dosegljivi strokovnjaki

Vedno na voljo!

Brezskrbna dobava

Hitra dostava!

Opis

Schneidhonig

predstavlja inovativni gel za obdelavo kovin, ki je zaradi svoje kompaktne velikosti idealen za prenašanje v žepu, omogoča pa tudi izjemno učinkovito in ciljno nanašanje pri najzahtevnejših obdelavah. Ta gel, brez vonja, klora in težkih kovin, je razvit posebej za obdelavo legiranega in nelegiranega jekla, krom-nikljevega jekla, titana, mangan-ogljikovega jekla, litega jekla in sive litine, zagotavlja dolgo življenjsko dobo orodja in odlično kakovost obdelane površine.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Varčna Uporaba: Zahvaljujoč ciljnemu nanašanju in želeju podobni konsistenci, Schneidhonig omogoča varčno in natančno uporabo tam, kjer tradicionalna pasta ali olje ne zadostujeta.

Odličen Oprijem: Posebna sestava gela zagotavlja močan oprijem na obdelovalno površino, kar omogoča visoko rezilno hitrost in minimalno obrabo orodja.

Visoka Kvaliteta Obdelane Površine: Schneidhonig izboljšuje kakovost obdelane površine, kar rezultira v gladkih in natančno obdelanih izdelkih.

Brez Vonja, Klora in Težkih Kovin: Gel je prijazen tako do uporabnika kot do okolja, brez neprijetnega vonja ali škodljivih snovi.

Temelji na Voskih in Vazelinah: Formula, obogatena z žveplovimi in fosfornimi spojinami kot EP-dodatek (Extreme Pressure Additive), zagotavlja izboljšano zmogljivost pod ekstremnimi pritiski.

Področje Uporabe:

Schneidhonig je idealen za zelo težko obdelavo pri rezanju navojev, vrtanju, rezkanju itd., na širokem spektru materialov, vključno z legiranim in nelegiranim jeklom, krom-nikelj jeklom, titanom, mangan-ogljikovim jeklom, litim jeklom in sivo litino.

TEHNIČNA IZKAZNICA