LB 100 Tekoče – Koncentrat – Fotia Alea 1.1: Učinkovito Ločilno Sredstvo za Varjenje

In Stock

Odkrijte LB 100 Tekoče – Koncentrat – Fotia Alea 1.1, napredno ločilno sredstvo za varjenje, ki zagotavlja učinkovito zaščito proti varilnim obrizgom, je ekonomično in okolju prijazno. Zanesljivo preprečuje sprijemanje obrizgov, podaljšuje življenjsko dobo varilnih orodij in je varno za uporabo v vseh varilnih okoljih.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Najboljše cene

Cenovno kompetentni!

Zagotovljena ustreznost

Preverjeno!

Dosegljivi strokovnjaki

Vedno na voljo!

Brezskrbna dobava

Hitra dostava!

Opis

LB 100 Tekoče – Koncentrat – Fotia Alea 1.1, je okolju prijazno ločilno sredstvo, posebej razvito za varjenje v zaščitnem plinu in elektro varjenje. Brez VOC, negorljivo in brez silikona, ta koncentrat, ki se meša z vodo v razmerju do 1:4, zanesljivo preprečuje sprijemanje varilnih obrizgov na gorilnih glavah in varjenih predmetih. Formuliran pretežno iz naravnih olj, LB 100 Tekoče ne vsebuje nevarnih topil, FCKW/CKW ali gorljivega propana/butana, kar zagotavlja varno uporabo brez tveganja.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

  • Visoka Učinkovitost: Z enostavno odstranitvijo varilnih obrizgov in minimalnim čiščenjem, omogoča čistočo obdelovalnih površin in varilnih glav.
  • Ekonomičnost: 1 kg koncentrata ustreza 10 običajnim sprejem, kar omogoča do 80% prihranek stroškov v primerjavi s tradicionalnimi spreji.
  • Vsestranska Uporaba: Ustreza za preprečevanje sprijemanja obrizgov pri različnih varilnih postopkih in je primeren za uporabo na različnih kovinskih površinah.
  • Okolju Prijazno: Brez škodljivih emisij in formulirano iz naravnih olj, je LB 100 Tekoče prijazno tako za uporabnika kot za okolje.

Uporaba in Rokovanje:

LB 100 Tekoče se uporablja razredčeno z vodo v mešalnem razmerju 1 del koncentrata na 2 do 4 dele vode, odvisno od zahtevanega nivoja zaščite. Nanesite z ročnim razpršilcem ali Air-sprej dozo, pri čemer obdelovalne površine narahlo poškropite, da nastane tanek zaščitni film. S tem enostavnim postopkom se zagotovi učinkovita zaščita brez zapletenega čiščenja po varjenju.

TEHNIČNA IZKAZNICA