Migma Tano DSY – W2 OP CBF – Hladilno mazivo za srednje težke obdelave

In Stock

Jokisch Migma Tano DSY – W2 OP CBF: Visokozmogljivo hladilno mazivo za srednje težke obdelave, optimalno za nerjavno jeklo, aluminij in druge materiale, zagotavlja izvrstno zaščito in stabilnost.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Najboljše cene

Cenovno kompetentni!

Zagotovljena ustreznost

Preverjeno!

Dosegljivi strokovnjaki

Vedno na voljo!

Brezskrbna dobava

Hitra dostava!

Opis

Jokisch Migma Tano DSY – W2 OP CBF: Visokozmogljivo hladilno mazivo za srednje težke obdelave, optimalno za nerjavno jeklo, aluminij in druge materiale, zagotavlja izvrstno zaščito in stabilnost.

  • Vsebnost mineralnega olja za učinkovito mazanje.
  • Brez bora in drugih škodljivih kemikalij, kar pomeni, da je bolj prijazno do uporabnika in okolja.
  • Odličen učinek izpiranja in stabilnost zagotavljata čistost in dolgotrajno delovanje.
  • Prilagojeno za višje pritiske, kot je notranje hlajenje orodja (IKZ), kar povečuje njegovo vsestranskost uporabe.

Uporaba: Jokisch Migma Tano DSY – W2 OP CBF je hladilno mazivo brez borove kisline, mešano z vodo, z visoko dolgoročno stabilnostjo, v kombinaciji z odličnim učinkom izpiranja in nizkim penjenjem.

Jokisch Migma Tano DSY – W2 OP CBF se lahko zaradi nizke nagnjenosti k penjenju uporablja tudi na območjih z zelo nizko trdoto vode. Primerno za brušenje in univerzalno obdelavo jekla, barvnih kovin, litega železa in sive litine.

Značilnosti: Za uporabljene alternativne amine je značilna visoka izhlapevalna stabilnost, kar pozitivno vpliva na konstantnost pH vrednosti in življenjsko dobo. Zaradi dobre dolgoročne stabilnosti in visoke odpornosti proti glivicam in bakterijam je vzdrževalni napor skozi celotno življenjsko dobo znatno zmanjšan.

Pomešan z vodo, proizvaja fino dispergirano emulzijo z visoko stabilnostjo, zelo dobro zaščito pred korozijo in zelo nizko nagnjenostjo k penjenju. Emulzije so posebej odporne na mikroorganizme in zato omogočajo dolgo življenjsko dobo z malo vzdrževanja.

Uporabite koncentracijo: 5-10%

Materiali: Nerjavno jeklo, jeklo, lito železo, aluminij (pri obdelavi aluminija je treba najprej preveriti združljivost) in plastika

Vrste obdelave: Struženje, vrtanje, rezkanje, žaganje, brušenje Konvencionalen in z notranjim hlajenim orodjem

Naša hladilna maziva, ki se mešajo z vodo, so brez formaldehida, klora in nitritov.

Varnostni list je na voljo na zahtevo. Aquatic Chronic 3

Kemijske informacije: Brez borove kisline Lastnosti: Nizka pena Namen uporabe: brušenje Materiali: aluminij, neželezne kovine, lito železo, jeklo

Idealno za zahtevne obdelovalne procese, kjer so potrebne visoka dolgoročna stabilnost, nizko penjenje in izjemne mazalne lastnosti. Posebej zasnovano za uporabo pri struženju, vrtanju, rezkanju, žaganju in brušenju, Jokisch Migma Tano DSY – W2 OP CBF zagotavlja odlične rezultate obdelave, dolgo življenjsko dobo orodja in minimalno vzdrževanje.