Pelox Plus 3000 – Čistilo, ki prenavlja in ščiti

In Stock

Pelox Plus 3000: Vaša vsestranska rešitev za čiščenje, vzdrževanje in zaščito različnih površin. Idealno za težje umazanije in izpostavljene površine, od nerjavečega jekla do plastike.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Najboljše cene

Cenovno kompetentni!

Zagotovljena ustreznost

Preverjeno!

Dosegljivi strokovnjaki

Vedno na voljo!

Brezskrbna dobava

Hitra dostava!

Opis

Pelox Plus 3000

je visoko učinkovito čistilo, namenjeno ne le za globinsko čiščenje, ampak tudi za vzdrževanje in zaščito široke palete površin. Ta izdelek se izkaže pri odstranjevanju težkih umazanij in korozije, ki jih najdemo na industrijskih napravah, vključno s pivovarniško opremo, kot tudi na vsakdanjih predmetih, kot so stopnice, ograje in bazeni. Njegova formula je posebej prilagojena za delovanje na različnih materialih, od nerjavečega jekla do aluminija, bakra, žlahtnih kovin, emajla in plastike, zagotavljajoč ne le čiščenje, ampak tudi dolgotrajno zaščito pred nadaljnjo korozijo in umazanijo.

Vsestranska uporaba: Odlično za nerjaveče jeklo, aluminij, bakrove zlitine, žlahtne kovine, emajl, plastike in več.

Posebno za težke umazanije: Učinkovito na razjedenih kontejnerjih, pivovarniški opremi, stopnicah, ograjah, bazenih.

Čiščenje in zaščita: Ne čisti samo, ampak tudi vzdržuje in ščiti površine, zagotavljajoč čist in sijoč videz.

Enostavna uporaba: Uporabite s posebno gobo, prilagodite reakcijski čas glede na stopnjo onesnaženosti.

Pelox Plus 3000 predstavlja idealno rešitev za obnovitev in zaščito vaših površin, obogateno z visoko aktivnimi čistilnimi sestavinami za dolgotrajno čistost in sijaj.

Zasnovan za enostavno uporabo, Pelox Plus 3000 omogoča uporabnikom, da obnovijo in zaščitijo svoje površine brez potrebe po uporabi več različnih izdelkov, kar zagotavlja učinkovitost in prihranek časa. Njegova edinstvena formula ne samo da obnavlja sijaj in čistost obdelanih površin, ampak tudi zagotavlja dolgotrajno zaščito, ki pomaga preprečevati ponovno nabiranje umazanije in korozije, s tem pa podaljšuje življenjsko dobo in izboljšuje videz obdelanih materialov.

Za optimalne rezultate Pelox Plus 3000 nanesite na površino po navodilih, prilagodite čas delovanja glede na stopnjo onesnaženosti in temeljito sperite, kar zagotavlja obnovljeno, zaščiteno in sijočo površino.

TEHNIČNA ISKAZNICA