Rivolta P.H.C. – Fotovoltaični čistilec (Photovoltaic cleaner)

In Stock

Rivolta P.H.C. – 10 liter – Fuchs Rivolta – Rivolta P.H.C. je materialom prijazen, visoko učinkovit in biološko razgradljiv čistilni koncentrat za odstranjevanje umazanije iz fotovoltaičnih sistemov. P.H.C. temelji na kombinaciji posebnih učinkovin, od katerih vsaka nežno odstrani različne ostanke in umazanijo, npr. prahu, cvetnega prahu, saj, ptičjih iztrebkov, zelenih premazov, cestne umazanije in drugih okoljskih usedlin fotonapetostnih modulov.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Najboljše cene

Cenovno kompetentni!

Zagotovljena ustreznost

Preverjeno!

Dosegljivi strokovnjaki

Vedno na voljo!

Brezskrbna dobava

Hitra dostava!

Category:

Opis

Rivolta P.H.C.

Rivolta P.H.C. je materialom prijazen, visoko učinkovit in biološko razgradljiv čistilni koncentrat za odstranjevanje umazanije iz fotovoltaičnih sistemov. P.H.C. temelji na kombinaciji posebnih učinkovin, od katerih vsaka nežno odstrani različne ostanke in umazanijo, npr. prahu, cvetnega prahu, saj, ptičjih iztrebkov, zelenih premazov, cestne umazanije in drugih okoljskih usedlin fotonapetostnih modulov.
Za Rivolta P.H.C. so bili opravljeni obsežni testi združljivosti materialov. Inštitut Fraunhofer, da bi analiziral možna tveganja za fotonapetostne module, če jih navlažimo s čistilnim sredstvom. Brez poslabšanja testiranih funkcionalnosti fotonapetostnih modulov zaradi kemičnih interakcij kot posledica stika z Rivolta P.H.C. je pričakovati v celotni življenjski dobi.

 

  • ekološko sredstvo

 

Prednosti zdravila Rivolta P.H.C.

  • Združljivost materialov je testiral Fraunhofer-Institut
  • Biorazgradljivo
  • Ekonomičen koncentrat
  • Odličen čistilni učinek
  • Zmanjša ponovno umazanijo
  • Ni predmet označevanja v skladu s CLP

Vsebina: 10L KANISTER