W1 OP CBA – NOVO – Delno Sintetično Hladilno Mazalno Sredstvo

In Stock

Raziskujte W1OP CBA NOVO, delno sintetično hladilno mazalno sredstvo, ki zagotavlja izjemno korozijsko zaščito in minimalno penjenje za učinkovito in dolgotrajno obdelavo različnih kovin, idealno za nizko trdoto vode in visokotlačne aplikacije, ob tem pa ohranja delovno okolje čisto in varno.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Najboljše cene

Cenovno kompetentni!

Zagotovljena ustreznost

Preverjeno!

Dosegljivi strokovnjaki

Vedno na voljo!

Brezskrbna dobava

Hitra dostava!

Opis

W1OP CBA NOVO je napredno delno sintetično hladilno mazalno sredstvo, ki se meša z vodo in je primerno za široko paleto strojno obdelovalnih procesov kovin, vključno z brušenjem. Zasnovano brez bora, aminov, klora in formaldehida, to mazalno sredstvo zagotavlja minimalno penjenje, kar je idealno za uporabo v območjih z nizko trdoto vode in je primerno tudi za notranje hlajenje in visokotlačne črpalke.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Delno Sintetična Formula: Zagotavlja visoko učinkovitost pri različnih obdelovalnih procesih z minimalnim vplivom na okolje.

Minimalno Penjenje: Omogoča enostavno uporabo tudi v območjih z nizko trdoto vode, ne da bi pri tem prihajalo do prekomernega penjenja.

Visoka Korozijska Zaščita: Mešanica z vodo tvori bistro, čisto disperzno emulzijo, ki zagotavlja odlično zaščito pred korozijo.

Odpornost na Mikroorganizme: Posebna formulacija je odporna proti rasti mikroorganizmov, kar omogoča dolgo življenjsko dobo in zmanjšuje potrebo po vzdrževanju.

Uporaba:

W1OP CBA NOVO je idealno za obdelavo litega železa in jekla, primerno za brušenje jekla in NE-kovin (4 do 6% koncentracije) ter odrezovanje jekla in NE-kovin (6 do 10% koncentracije). Za pripravo emulzije najprej vmešajte koncentrat v čisto vodo (kvaliteta pitne vode), sledite pravilu mešanja: najprej voda, nato koncentrat.

TEHNIČNA IZKAZNICA