Odlične rešitve filtrirnih sistemov za proaktivno čiščenje in nego hladilnih maziv na različnih področjih.

slider image

Polo Filter-Technik

Filtrirni sistemi za proaktivno čiščenje in nego hladilnih maziv na različnih področjih. Filtrirni sistemi za emulzije, filtri za emulzije.

 
 
Polo Filter Technik

Polo Filter Technik

 
 
 
Podjetje POLO Filter-Technik Bremen GmbH je mednarodni proizvajalec filtrov in filtracijskih naprav za industrijske tekočine, kot so hladilna maziva, čistilne raztopine, odmaščevalna in hladilna tekočina ter tudi odpadne vode iz barv. Širok in globok portfelj podjetja, ustanovljenega leta 1949, poleg posameznih komponent in pripomočkov za filtriranje vključuje tudi kompaktne in centralne naprave kot celovite rešitve vključno z celotno periferijo.
 
Vakuumski filtri, trakovi filtri, magnetni filtri, oljni lovilci in sesalniki za površino sestavljajo preizkušen spekter izdelkov, ki se lahko uporabljajo za različne namene in količine. Zahvaljujoč številnim zastopstvom POLO tako doma kot v tujini so filtracijski sistemi dosegljivi po vsem svetu. Kakovost je zagotovljena z certifikatom po standardu DIN EN ISO 9001.
 


 
 
 
 
Play Video

Polo filter-technik

Glavna uporaba je v kovinski industriji. Filtriranje hladilnih maziv, kot so olja, voda, emulzije in druga tekoča sredstva s POLO Filter-Technik med delom je tu proaktivni procesni element. Neprekinjeno čiščenje in vzdrževanje bistveno podaljšata življenjsko dobo tekočin, orodij in črpalk. Obraba in tveganje za neželene zastoje strojev se bistveno zmanjšata. Stroški obratovanja se zmanjšajo. Čista hladilna maziva zagotavljajo visokokakovostne površine obdelanega izdelka in optimalne tolerance. To pomeni vrhunsko kakovost in nižje stopnje odpadkov.
 
 

Polo Filtrirne rešitve 

Za procesno učinkovitost je ključna tudi ekološka trajnost. Očiščene tekočine zmanjšujejo možnost draženja kože pri operativnem osebju. Neprijetni vonji zaradi kontaminiranih tekočin sploh ne morejo nastati. Poleg tega podaljšanje življenjske dobe tekočin razbremeni okolje, saj se intervali odstranjevanja ustrezno podaljšajo. Polo Filter-Technik je tako tudi z ekološkega vidika prepričljiva rešitev.

Dodatna prednost je v inženirski kompetenci podjetja. Desetletja izkušenj z filtracijskimi napravami in industrijskimi tekočinami vseh vrst omogočajo ekipi, da svetuje strankam in razvije prilagojene rešitve, ki dosledno sledijo njihovim individualnim potrebam in zahtevam procesa. Za analizo potrebe po filtraciji je na voljo lasten laboratorij podjetja. Strokovno znanje filtracijskih strokovnjakov zagotavlja, da filtracijska naprava ni prevelika niti premajhna, temveč natančno ustreza individualnemu profilu zmogljivosti. To je še en pomemben gradnik večje učinkovitosti in donosnosti.

 
 
 

Za več informacij nas lahko kontaktirate:
T: 02 / 421 57 20    E: joss@joss.si

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
What are you looking for in Partdo?