Monos Atos M3S – Ultra A 707 – Avtomatno Rezilno Olje za Stroje

In Stock

Z Monos Atos M3S – Ultra A 707, uživajte v vrhunskem rezanju in obdelavi kovin z minimalno obrabo, visoko natančnostjo in enostavnim čiščenjem, kar vaše delovne postopke dvigne na višjo raven.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Najboljše cene

Cenovno kompetentni!

Zagotovljena ustreznost

Preverjeno!

Dosegljivi strokovnjaki

Vedno na voljo!

Brezskrbna dobava

Hitra dostava!

Opis

Monos Atos M3S – Ultra A 707  je avtomatno rezilno olje za stroje, ki je primerno za vse vrste kovinske obdelave. Vrhunec v tehnologiji strojnih rezilnih olj, ki zagotavlja izjemne prednosti pri obdelavi kovin. Zasnovano za visoko učinkovitost, to olje omogoča visoke hitrosti rezanja, minimalno obrabo orodij, izjemno čiste in gladke površine, visoko protikorozijsko zaščito in največjo natančnost obdelave. Njegovi tekoči ostanki so enostavni za odstranjevanje s pomočjo alkalnih ali hladilnih čistil, kar olajšuje vzdrževanje in čiščenje.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Visoka Hitrost Rezanja in Nizka Obraba Orodij: Omogoča učinkovitejšo obdelavo z daljšo življenjsko dobo orodja, kar zmanjšuje stroške in povečuje produktivnost.

Zelo Dobre in Čiste Površine: Zagotavlja visokokakovostne obdelovalne rezultate z izjemno gladkimi in čistimi površinami.

Visoka Protikorozijska Zaščita: Ščiti obdelovance pred korozijo, kar zagotavlja dolgotrajno zaščito in kakovost.

Največja Natančnost: Omogoča izredno natančno obdelavo, kar je ključno pri zahtevnih aplikacijah.

Enostavno Čiščenje: Tekoči ostanki se lahko enostavno odstranijo z uporabo alkalnih ali hladilnih čistil.

Področje Uporabe:

Monos Atos M3S – Ultra A 707 je idealen za zahtevne do zelo zahtevne postopke obdelave pri srednji hitrosti, vključno z vrtenjem, rezkanjem in zobniškimi operacijami na avtomatnih strojih. Posebej je primerno za vse vrste kovinske obdelave, razen za neželezne kovine, kjer lahko pride do obarvanja.

Za tehnično izkaznico nas kontaktirajte.