Kompakt W4 CBF – Migma Tano KGY: Delno Sintetično Hladilno Mazalno Sredstvo

In Stock

Odkrijte prednosti Kompakt W4 CBF – Migma Tano KGY, delno sintetičnega hladilnega mazalnega sredstva, ki združuje dolgotrajno stabilnost, izjemno korozijsko zaščito in koži prijazno formulacijo za učinkovito in varno obdelavo različnih kovin.

Imate vprašanje? Vprašajte strokovnjaka.

(+386) 41 705 509 Vedno dosegljivi

Najboljše cene

Cenovno kompetentni!

Zagotovljena ustreznost

Preverjeno!

Dosegljivi strokovnjaki

Vedno na voljo!

Brezskrbna dobava

Hitra dostava!

Opis

Kompakt W4 CBF – Migma Tano KGY je visokokakovostno hladilno mazalno sredstvo, ki se meša z vodo in vsebuje mineralno olje, razvito za učinkovito obdelavo težko odrezovalnega jekla, aluminija in barvnih kovin. Zasnovano brez klora, nitritov, fosforja, bora in aminov, to delno sintetično mazalno sredstvo zagotavlja dolgo življenjsko dobo emulzij, odlično korozijsko zaščito in je posebej koži prijazno, hkrati pa minimizira zdravstvena tveganja, povezana s tvorjenjem nitro-aminov.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Dolga Življenjska Doba: Emulzije z Kompakt W4 CBF zagotavljajo dolgotrajno stabilnost in zmanjšujejo potrebo po pogostih zamenjavah.

Odlična Korozijska Zaščita: Posebej formulirano za zagotavljanje visoke stopnje zaščite pred korozijo med obdelavo različnih kovin.

Koži Prijazno: Izdelano z mislijo na uporabnika, kar zagotavlja varno in udobno delovno okolje brez draženja kože.

Brez Nevarnih Sestavin: Izključitev klora, nitritov, fosforja, bora in aminov izboljša varnost uporabe in zmanjšuje potencialna zdravstvena tveganja.

Uporaba:

Kompakt W4 CBF – Migma Tano KGY je idealno za obdelavo širokega spektra materialov, od težko odrezovalnega jekla do aluminija in barvnih kovin. Priporočene koncentracije za uporabo so:

  • Odrezovanje jekla in NE-kovin: 6 do 8%
  • Odrezovanje visoko legiranega jekla in jeklene litine: 8 do 10%

Priprava Emulzije:

Za pripravo emulzije najprej natočite čisto vodo (kvaliteta pitne vode), nato pa dodajte koncentrat Kompakt W4 CBF po zgornjih navodilih za mešanje, da zagotovite optimalno delovanje in stabilnost.